Ønske til den allerhelligste Theotokos. 1′

Ønske til den allerhelligste Theotokos. 1′

Ulastelig, ubesmittet, ubesmittet, ulastelig, ren jomfru, gudenymfen Despina, Guds ord til mennesker, jeg undfangede dig på en mærkelig måde, og jeg forenede vores races forkastede natur, de himmelske, det eneste håb for desperate og af de krigshærgede hjælpe.

Den beredvillige opfattelse af dem, der kommer til dig, og af alle kristne tilflugt, ikke vederstyggelighed hos synderen, anklageren, de beskidte tanker og ord og handlinger, der alle er uværdige for dig selv, og af livets fornøjelser, overilet mening, væren født som slave, men som af den filantropiske Guds Moder, filantropisk medfølende med mig, en synder og en fortabt søn, og modtag den bøn, der er bedt dig fra beskidte læber, og medlidenhed med din Søn og vor Despot og Herre, din moderlige stolthed besmittet med sorg, så at denne godheds filantropiske indvolde udspringer, og tilgiv mine utallige synder, vender mig tilbage til omvendelse og af denne ordrer arbejder kadet display med.

Og velsign mig som barmhjertig og sympatisk og velvillig, mens jeg i nuet lever en varm beskytter og hjælper, som afskærmer modstandernes angreb og leder mig til frelse, og i min udgangstid omringede jeg min elendige sjæl og mørket de ondes ansigter uddriver dæmoner fra hende, mens de beviser for mig den frygtelige dommedag, det evige helvede med regn og din Søns hemmelige herlighed og Gud, vores arving.

Må det også ske, min Frue, højhellige Theotokos, gennem din forbøn og forståelse, nåde og næstekærlighed fra den enbårne Søn, vor Herre og Gud og Frelser Jesus Kristus, o al ære, ære og tilbedelse tilkommer sammen med denne suveræne Far og jeg er hellige og velsignede og levendegjort af hans Ånd, nu og for evigt og altid.

Amen.

Kraftfuld bøn til den Allerhelligste Theotokos, Velsignelse til den Allerhelligste Theotokos, der opløser djævelens lister, Ulastelige vers, Den Allerhelligste Theotokos Manolis Hatzimarkos, Frelsesbønner til de Allerhelligste, Bønner til de Allerhelligste Theotokos, til de Allerhelligste Theotokos Manolis, ubesmittet ønske til det allerhelligste, ubesmittet ønske til det allerhelligste, ubesmittet ønske til, Nektarios af Pentapolis af Aegina, Sankt Nektarios af Pentapolis af, Aegina af Sankt Nektarios af Pentapolis af, i Aegina af Sankt Nektarios af Pentapolis, i Aegina of Saint Nektarios of Pentapolis, bøn til den allerhelligste sindsro til hende, til den allerhelligste, VELSIGNENDE HENDE, jeg, den allerhelligste, til den allerhelligste Theotokos, din tjener fra