Lille bedende kanon til den allerhelligste Theotokos 47′

Lille bedende kanon til den allerhelligste Theotokos 47′

Læs det Anmodning sammen med videoen.

Lovet være vor Gud, altid, nu og til evig tid og til evig tid. Amen

Salme 142

Herre, hør min bøn, foren min bøn i din sandhed, lyt til mig i din retfærdighed. Og gå ikke i dom efter din tjener, at han er retfærdiggjort for dig, du lever. At fjenden forfulgte min sjæl ydmygede mit liv på jorden. Han sad med mig i mørket som de døde alder, og min ånd glædede sig over mig, mit hjerte var foruroliget i mig.

Jeg huskede oldtidens dage, jeg studerede dine værker på alle måder, i dine hænders poesi. Jeg fløj til mine hænder, min sjæl som et tørt land for dig. Min hurtige lytter min ånd var væk. Vend ikke dit ansigt bort fra mig, så vil jeg blive som dem, der farer ned i en grav. Lad mig høre din barmhjertighed i morgen, som jeg håbede på dig. Kend mig, Herre, på den vej, hvorpå jeg går, at min sjæl mod dig. Fri mig fra mine fjender, HERRE, så jeg kan flygte til dig.

Lær mig, hvad din vilje er, at min Gud være med dig. Må din gode ånd føre mig direkte til jorden, på grund af dit navn, Herre, lev med mig. I din retfærdighed bringer du min sjæl ud af sorg, og i din barmhjertighed udsletter du mine fjender. Og du mister dem altid, sørger min sjæl over, at jeg er din slave.

Gud, Herre, og de viste sig for mig, velsignet er han, som kommer i Herrens navn.

Bekjend for Herren og påkald hans helgens navn.

Gud Herren...

Folkene har altid omgivet mig, og i Herrens navn har jeg forsvaret dem,

Gud Herren...

Dette blev gjort foran Herren, og det er vidunderligt i vores øjne.

Gud Herren...

Sound d 'De ophøjede i korset.

Nu angriber vi Theotokos i vid udstrækning, * syndere og ydmyge, og tilbeder * i omvendelse, grædende fra sjælens dyb, * Despina, hjælp mig til at være barmhjertig, * skynder os, afskedig os under en mængde synder, * lad os ikke gå, vi har kun håb.

Ære være Faderen og Sønnen og Helligånden.

Som befrier af fangerne, * og forsvarer af de fattige, * læge for de syge, konges kriger, * trofæbærer af den store martyr George, * ambassadør for gudernes Kristus, * frels vores sjæle.

Και νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Amen.

Må vi aldrig tie, Theotokos, * de uværdige råber efter dit dynasti, * er du chefambassadøren, * er vi forankret i så mange farer? * Har de ikke holdt dem fri indtil nu? * Οκ αποστώμεν, Δέσποινα, εκ σου, * σους γαρ δούλους σώζενώς,εενις

N 'Salme

Forbarm dig over mig efter din store barmhjertighed, og udslør mine overtrædelser efter din store barmhjertighed. Vask mig mest af min uretfærdighed og rens mig fra min synd. at jeg kender min Misgerning, og min Synd er for mig for evigt. Jeg har kun syndet og ondskabsfuldt foran dig, jeg svor, som om du var retfærdiggjort i dine ord, og sejr i at blive dømt. Se, min mor blev arresteret i uretfærdighed, og i synd undfangede min mor mig. Se, du har virkelig elsket, du har åbenbaret din visdoms hemmeligheder og hemmeligheder. Jeg vasker mit tøj og gør mig rent, jeg vasker det, og jeg bleger for sne. Akustiske mennesker glæder sig og glæder sig, indtil de bliver ydmygede. Vend dit ansigt bort fra mine synder og udslet alle mine misgerninger. Må Gud bygge et rent hjerte i mig og indgyde en oprigtig ånd i mig. Forkast mig ikke fra dit ansigt, og Helligånden stig ikke op fra mig. Vend tilbage til mig glæden over din frelse og åndeligt hegemonisk støtte mig. Jeg vil lære dine veje uretfærdigt, og du vil være ulydig til din tilbagevenden. Udgyd mig for blod, Gud, min frelses Gud, min tunge fryder sig over din retfærdighed. Herre, åbn mine læber og min mund annoncerer din indtagelse. Hvad end du ønskede at ofre, gav jeg dig, holocaust og velsignelser. Guds offer ånd knust, hjerte knust og ydmyget Gud vil ikke udmatte. Godt, Herre, i din velstand Zion, og lad Jerusalems mure bygges. Derefter velstandsofre af retfærdighed, rapport og holocaust. Åbn derefter kalvene på dit alter.

Lyd pl. δ΄ Ωδή α΄ Ειρμός

Du drev væsker til det tørre, * og den egyptiske ondskab med at undslippe, * israelitten steg op, * Forløseren og vor Gud frels os.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Mange vedvarende fristelser, * Jeg søger tilflugt hos jer, frelsessøgere. * Ώ Ordets Moder og Jomfru, * til de vanskelige og plagede frels mig.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Lidenskab fornærmer med uro, * af megen agitation, giv min sjæl, * fred, Datter, fred, * af din Søn og din Gud, Panamome.

Doxa Patri...

De var en frelser for Gud, * jeg sørger, jomfru, forløst fra lidelser, * jeg formaner dig nu, * og min sjæl og forstand.

Og nu og for altid...

Ill krop og sjæl, * af det guddommelige stift, og af hendes forsyn foran dig, * hævder, alene Theomitor, * som godset for det gode viceværten.

Ode c 'Eirmos

Himmelsk bue, overdækkede Herre, * og Kirkens bygmester, fastgør mig, * i kærlighed tegnet, appellanternes ekstremist, * støtte fra den trofaste, eneste filantrop.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Beskyttelse og ly for vores liv, * Du, Theogennitor, Jomfru, reger med mig, * til din havn, det godes sag, * de troendes støtte,

synge alene.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Jeg beder dig, jomfru, den mentale uro, * og min morskabs svimmelhed underholde dig, * min ven, Theonymfe, fredens leder, * du frelste Kristus, du alene.

Doxa Patri...

Εευργέτην τεκούσα, τον των καλών αίτιον, * της ευρεργεσίας τον πλουτον, πάσιν αναβλυσον, * πάντα γαρ δύνασαι, ως δύναν εν δύναμη, * τον Χριστόν κυήσασα, Θεομακάριστε.

Og nu og for altid...

Χαλεπαίς αρρωστίαις, και νοσεροίς πάθεσιν, * εξεταζομένω, Παρθένε, συ μοι βοήθησον, * των ιαμάτων γαρ, ανελλιπή σε γινώσκω, * θησαυρόν, Πανάμωμε, τον αδαπάνητον.

Red, * fra farer, dine slaver, Theotokos, * at alle efter Gud, til dig søger vi tilflugt, * som en ubrydelig mur og beskyttelse.

Overvåg, * i velvilje, forherlig Theotokos, på mig halepin af kroppen såret, og helbred smerten i min sjæl.

Må Gud forbarme sig over os i din store barmhjertighed, vi skylder dig, adlyde og forbarm dig.

Herre forbarm dig (3)

Hvad vi skylder for vor Faders og Ærkebiskops (lidelse) skyld og for hele vort broderskab i Kristus.

Herre forbarm dig (3)

At vi skylder barmhjertighed, liv, fred, sundhed, frelse, besøg, tilgivelse og syndsforladelse for Guds tjenere, [navne] og til alle, der overværer denne hellige bøn, og for deres tilgivelse hver gerning frivilligt og utilsigtet.

Herre forbarm dig (3)

At der er en barmhjertig og godgørende Gud, og til dig giver vi Faderens og Sønnens og Helligåndens ære tilbage, nu og for evigt og altid.

Amen.

Sædelyd b Ovenstående søgende

Ambassade varm, og mur uigennemtrængelig, * kilde til barmhjertighed, tilflugt i verden, * omfattende råber vi til dig, Theotokos Despina, ankommer, * og red os fra farer, * den eneste hurtigt beskyttet.

Ode d'Eirmos

Gå ind, o Herre, * din økonomis mysterium, * jeg har forstået dine gerninger, * og jeg har herliggjort din guddommelighed.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Af mine lidenskaber den urolige, * eller den hersker, jeg gjorde Herren, * og amoren gik ned, * af vores synder, Gud velsigne dig.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Barmhjertighed til afgrunden, * jeg påkalder mit paradis, * jeg undfangede den barmhjertige, * og alles frelser af dem, der priser dig.

Doxa Patri...

Nydere, Panagne, * af dine takkegaver, * vi fryder os over lovsang, * de, der kender Guds Moder.

Og nu og for altid...

Håbet og støtten, * og frelsens mur fast, * erhvervet i, Ære, * om alles modgang, er vi forløst.

Ode til Eirmos

Oplys os, dine bud, Herre, * og din arm høj, * din fred, * giv mig, filantrop.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Fyld, o rene, mit hjertes glæde;

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Du forløser os, ud af fare, Theotokos Agni, * den evighed, jeg forløste, * og fred, * de udmærkede sig altid.

Doxa Patri...

Lyson mine synders tåge, Theonymfe, * Jeg oplyser din pragt, * lyset var tændt, * det guddommelige og det evige.

Og nu og for altid...

Du er ren, af mine lidenskabers sygdom, * Jeg krævede dit bispedømme, * og dit helbred, * din ambassade gav mig.

Ode til Eirmos

Jeg beder til Herren, * og jeg fremsiger for ham mine sorger, * at min sjæl var plaget af ondskab, * og mit liv i Hades nærmede sig, * og jeg skylder Jonas det, * Af forfald rejste Gud mig op.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Død og forfald som han frelste, * sig selv forrådt af døden, * mit forfald og dødsnatur, * konfiskeret, Jomfru, plaget, * din Herre og Søn, * af ondskabens fjender rysashthai.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Jeg beskytter dig, af liv jeg tegner, * og vogter den sikreste Jomfru, * for fristelser de opløste en pøbel, * og af dæmonernes indflydelse de lettede, * og jeg skylder det hele, * fra mine lidenskabers forfald er jeg hævet.

Doxa Patri...

Som en tilflugtsmur erhverver vi, * og sjæle i fuldstændig frelse, * og forfladning i sorg, Datter, * og af din ild glæder vi os. * Ώ Despina, og nu redder vi lidenskaberne og farerne.

Og nu og for altid...

I sengen nu ligger jeg i sygdom, * og der er ingen helbredelse for mit kød, * men verdens Gud og frelser, * og befrieren af ​​sygdomme, jeg har undfanget, * jeg skylder dig godhed, * fra forfaldet af sygdomme er jeg rejst.

Red, * fra farer, dine slaver, Theotokos, * at alle efter Gud, til dig søger vi tilflugt, * som en ubrydelig mur og beskyttelse.

Άχραντε, * η δια λόγου τον Λόγον ανερμηνεύτως, * επ 'εσχάτων των ημέρων τεκούσα, δυσώπησον, * ως έχουσα μητρικόν παρησίαν.

Må Gud forbarme sig over os i din store barmhjertighed, vi skylder dig, adlyde og forbarm dig.

Herre forbarm dig (3)

Hvad vi skylder for vor Faders og Ærkebiskops (lidelse) skyld og for hele vort broderskab i Kristus.

Herre forbarm dig (3)

At vi skylder barmhjertighed, liv, fred, sundhed, frelse, besøg, tilgivelse og syndsforladelse for Guds tjenere, [navne] og til alle, der overværer denne hellige bøn, og for deres tilgivelse hver gerning frivilligt og utilsigtet.

Herre forbarm dig (3)

At der er en barmhjertig og godgørende Gud, og til dig giver vi Faderens og Sønnens og Helligåndens ære tilbage, nu og for evigt og altid.

Amen.

Κοντάκιον Ήχος β '

Beskyt de kristne, skam dig ikke, gå ikke i forbøn for Digteren, opgiv ikke stemmens syndige bønner, men nå så godt os, jer, som trofast råber, til hjælp. Τάχυνον εις πρεσβείαν, και σπεύσον εις κεσίαν, η προστατεύουσα αεί, Θεοτόκε, των τιμώντων σε.

Δχος δ '

Fra min ungdom kæmper han meget med lidenskaber, men han forstår og frelser min Frelser. (milliard)

Zions hadere, skam dig ved HERREN som Græsset på Marken; (milliard)

Doxa Patri...

Helligånden, hver sjæl lever, og renser stiger, lysner den treenige enhed, helligbrøde.

Og nu og for altid...

Helligånden udspringer nådens reder og vander hele bygningen for at give liv.

I rækkefølge

Jeg husker dit navn i hver generation og generation.

Vers

Hør, datter, og se, og vend dit øre, og kom over dit folk og din faders hus, og begær din skønheds konge.

Jeg vil huske dit navn i hver generation og generation.

Og lad os for hans skyld bede om at høre det hellige evangelium, Herre Gud.

Herre, forbarm dig (c ').

Sophia. Korrekt. Lyt til det hellige evangelium.

Fred være med dig.

Og af din Ånd.

Fra læsningen af ​​Lukasevangeliet. Προσχωμεν.

Ære være dig, Herre, ære være dig.

Og det skete i de Dage, at Maria stod op og gik ind i Judas Bjerg og gik ind i Zakarias' Hus og slog Elisabet. Og det skete, da Elisabet hørte Marias kys, at spædbarnet sprang i hendes mave, og Elisabeth blev fyldt med Helligånden og råbte med høj røst, hvorfor kom min Herres moder til mig? se, mens dit kyss røst var i mine ører, sprang barnet i mit liv af glæde. Og velsignet var hun, der troede, at dette er enden på de sørgende snarere end Herren. Og Maria sagde: Min Sjæl ophøjer Herren, og min Aand har frydet sig over min Frelses Gud; Se, fra den nuværende er velsignet alle generationer. for at den vældige kunne have gjort mig stor og hans navn helligt. Og Maria blev hos hende omkring tre Maaneder og vendte tilbage til sit Hus.

Ære være dig, Herre, ære være dig.

Doxa Patri...

Far, Loge, Spirit, tre i enheden, eliminer mængden af ​​vores forbrydelser.

Og nu og for altid...

Vor Frue, ambassader, Mercy, eliminer mængden af ​​vores forbrydelser.

Forbarm dig over mig, o Gud, efter din store barmhjertighed og udslør mine overtrædelser efter din store barmhjertighed.

Lyd pl. b 'Alt deponeret

Stol ikke på mig, menneskelig beskyttelse, Jomfru Maria, men modtag din bøns bøn, sorgen er med mig, giv mig kraft, bring mig dæmonernes pile, jeg vil ikke søge tilflugt, jeg vil ikke ty til de elendige en, jeg er altid i krig, og jeg kæmper stadig. Du, verdens Despina, håb og beskyttelse af de troende, fratag mig ikke din bøn, poesiens interesse.

Ingen skynder sig til dig, overvældet af dig, kommer ud, ren Jomfru Theotokos, men beder om nåde og modtager gaven i anmodningens interesse.

Forandring af de ramte, lindring af de syge eksisterende, Theotokos Virgin, red by og mennesker, fred for de stridende, fred for overvintringen, den eneste beskyttelse af de troende.

Gud frelse dit folk, og velsigne din arv: besøg din verden i barmhjertighed og medfølelse, løft kristen-ortodoks horn, og udød for os din rige barmhjertighed: den Almægtiges ambassadør, diakon Maria: i kraft af den ærlige og livlige- at give kors, beskyttelse af de ærlige himmelske kræfter af ulegemlige, bønner fra den ærlige, herlige, profetens forløber og døber Johannes, fra de hellige, herlige og herlige apostle, fra den herlige apostel, fra den herlige Fader, store hierarker og økumeniske lærere. , Basil den Store, Gregorius teologen og Johannes Chrysostom, Athanasius og Kyrillos, Johannes den Barmhjertige, patriarker af Alexandria: Nicholas af Myros, Spyron af Spyron, Spyron af de hellige herlige store martyrer George Trofæbæreren, Demetrius af Myrovlytos, Theodore af Tyrone, og Theodore af Stratilatos og Mirakelarbejderen Minas, af de hellige martyrer Charalambos og Eleftherios, af de hellige og gudfrygtige fædre på St. alle jer hellige. Jeg beder dig, o Herre alene, forbarm dig over os, hør vores syndige gerninger og forbarm dig over os.

Herre, forbarm dig (l ')

Hav barmhjertighed og medlidenhed og barmhjertighed over din enbårne Søn, med hvem jeg er velsignet, plus jeg er hellig og god, og jeg opliver din Ånd, nu og for evigt og i tidernes aldre.

Amen.

Ode XNUMX. Eirmos

Dem fra Judæa, * som aldrig blev børn i Babylon, * troen på treenigheden, * ovnens flamme, * trampet ned af sang, * Vore fædres Gud, velsignet være han.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Frelsen af ​​os, * som du vilde Soter, skal frelses, * i Jomfruens skød, * erobre verden, * vise din beskyttelse, * Vore Fædres Gud, velsignet være dig.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Barmhjertighedens Vilje, * da du blev født, mor rent plaget, * opstanden af ​​synder, * af infektionernes sjæl, * skrigende til dem i tro, * Vore Fædres Gud, velsignet være han.

Doxa Patri...

Frelsens skat, * og kilden til uforgængelighed, de undfangede dig, * og tryghedens tårn, * og omvendelsens dør, * du råbte, * O vore fædres Gud, velsignet være du.

Og nu og for altid...

Legemer af snavs, * og sjæle af sygdom, Theogennitria, * af begærlige ejendele, * dit guddommelige tag, * helbrede fordringshaveren, * eller Frelseren Kristus, jeg var.

Oirmus af Eirmos

Lovpris himmelens konge, englenes hære, for evigt og altid.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Deres hjælp, givet til dig, * vær ikke en jomfru Jomfru, som roser, * og ophøjer * dig, Datter, i et århundrede.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Af Healerne tager du dapsilerne, * du priser trofast Jomfruen, * og du ophøjer * din uforglemmelige interesse.

Doxa Patri...

Du helbreder mine sygdomme i sjælen, * og kød af smerte, jomfru, * jeg forherliger dig * den velsignede.

Og nu og for altid...

Των πειρασμών συ τας προσβολάς εκδιώκεις, * και παθών τας έδοδους Παρθένε, * όθεν σε υμνούμεν * εις πάντας τους αιώνας.

Ode til Eirmos

Hovedsageligt Theotokos, * vi bekender til dig, * dem, der er reddet af dig, ren Jomfru, * plus ulegemlige kor, til dem, der vokser op.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Min strøm af tårer, * af ingen forsagelse, * af hver tåre fra hvert ansigt, * abstrakt Jomfru, jeg undfangede Kristus.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Glæde til mit hjerte, * betal, Jomfru, * besætningen reserveret til glæde, * sorg over synd, jeg forsvandt.

Åh, Hellige Maria, red U.S.

Havn og beskyttelse, * af dem, der søger tilflugt, * af Jomfruen, og en mur af tilbageholdenhed, * ly og tag, og glæde.

Doxa Patri...

Φωτός σου ταις ακτίσι, * λάμπρυνον, Παρθένε, * το ζοφερόν της αγνοίας διώκουσα, * τους εσεβώς Θεοτόκον, σε καταγγέλλοντας σε.

Og nu og for altid...

Skade på plads, * af sygdom, * ydmyget, Jomfru, helbredt, * ud af sygdom på russisk, forvandlet.

Megalynaria

Værdig til at være sand, velsign Jomfruen, den velsignede og velsignede og vor Guds Moder.

Den mest hæderlige af keruberne, og den uforlignelige mere herlige af seraferne, den uforgængelige Gud Logos tilhørte, ja, faktisk Theotokon, til dig, da du voksede op.

Den højeste af himlen og den reneste af sollygterne, den forløste, vi fra forbandelsen, verdens Despina, lad os prise salmerne.

Af mine mange synder er min krop syg, min sjæl er syg, til dig søger jeg tilflugt hos den salige, i håbet om fortvivlelse, hjælp mig.

Despina og Forløserens mor, accepter anmodninger, der er uværdige til dine anmodninger, fiber af mægling til den, du har lavet. Ποι Despina, verdensmægleren.

Vi synger villigt til dig oden, nu mindes jeg den, Theotokos harmonisk, efter Forløberen, og af alle de hellige, er det uheldigt, Theotokos, at være vært for os.

Dæmp de ugudeliges læber, de ikke-tilbedendes læber, dit billede den syvende, de fortalte det under apostlen, Sankt Lukas, Hodegetrianeren.

Alle englene og hærene, Herrens forløber, apostlene eller de tolv, alle hellige, efter Jomfru Maria, du blev en ambassade, i vores frelse.

Trisaion

Hellige Gud, Hellige Mægtige, Hellige Udødelige, forbarm dig over os. [3]

Ære være Faderen og Sønnen og Helligånden og nu og i al evighed. Amen.

Panagia Trias, forbarm dig over os. Herre, son for vore synder. Despot, tilgiv mine misgerninger. Hellig, besøg og helbred vores sygdomme på grund af dit navn.

Herre, forbarm dig. Herre, forbarm dig, Herre, forbarm dig.

Ære være Faderen og Sønnen og Helligånden og nu og i al evighed. Amen.

Fader vor, som er i himlen, helliget være dit navn, komme dit rige, ske din vilje på jorden, som i himlen. Giv os i dag vort daglige brød, og tilgiv os vore overtrædelser, ligesom vi burde forlade vore skyldnere og ikke friste os, men frelse os fra det onde.

Det er riget og kraften og herligheden, Faderens, og Sønnens og Helligåndens, nu og for evigt, og til evigheder.

Amen.

Må Gud forbarme sig over os i din store barmhjertighed, vi skylder dig, adlyde og forbarm dig.

Herre, forbarm dig. (3)

Hvad vi skylder de fromme og ortodokse kristne.

Herre, forbarm dig. [3]

Hvad vi skylder til fordel for vores Fader og ærkebiskop, (lidelse) og for hele vores broderskab i Kristus.

Herre, forbarm dig. (3)

Hvad vi skylder for barmhjertighed, liv, fred, sundhed, frelse, besøg, tilgivelse og tilgivelse for syndene for Guds tjenere, [navne] og for alle de fromme og ortodokse kristne, for dem, der bor og vandrer i dette koma, af de trofaste, abonnenter og hengivne af dette hellige tempel.

Herre, forbarm dig. (3)

Det, vi skylder til hans fordel, er bevarelsen af ​​den hellige kirke og denne kommune, denne ø og enhver by og land, fra pest, hungersnød, jordskælv, forlis, ild, kniv, razzia af andre racer, borgerkrig og pludselig, pludselig Velsignet og barmhjertig være født vor gode og filantropiske Gud, vend jer bort fra ham og glæd jer over al vor vrede og sygdom, og lad os rejse os fra denne overhængende retfærdige trussel og forbarme os over os.

Herre, forbarm dig. (3)

For vi burde høre Herren vor Gud, vore synderes røst, og forbarme os over os.

Herre, forbarm dig. (3)

Adlyd os, Gud vor Frelser, håbet for alle jordens ender og for dem i havet vidt og bredt, uden barmhjertighed, Despot, over vore synder, og forbarm dig over os.

Herre, forbarm dig. (3)

Barmhjertige og velvillige Gud, du eksisterer, og til dig giver vi Faderens og Sønnens og Helligåndens herlighed tilbage, nu og for evigt og altid.

Amen.

Ære være dig, Gud, vort håb, Herre, ære være dig.

Kristus er vores sande Gud, ambassaderne for hans al-hellige og al-hellige helgen, moder til hellige, herlige og herlige apostle, til den herlige helgen, den store martyr George, trofæbæreren (dagens) barmhjertige Gud.

Lyd b

Du beskytter altid, Agathi, dem, der tager tilflugt i troen i din stærke hånd, men vi har ingen andre syndere mod Gud, i fare og sorg, som mæglere, dem, der falder under manges synder, den Højeste Guds Moder , hvor end du er, dine slaver.

Glæde til alle ramte og undertrykte beskyttere og mad til de ramte, fremmede for bøn og bakterier for blinde, syge at besøge, slid til tag og opfattelse, og forældreløs hjælper, den Højeste Guds Moder, for at eksistere, O Gud, dine slaver.

Lyd pl. δ '

Despina, modtag dine slavers bønner, og forløs os fra al nød og sorg.

Lyd b '

Må alt mit håb blive betroet dig, Guds Moder, hold mig under dit tag.

I perioden den 15. august synges de følgende seks apostle normalt i stedet for ovennævnte Theotokos.

Lyd c

Apostle fra hinsides, samlet her, landsbyernes Getsemane, du begravede mit legeme, og åh, min Gud og min Gud, modtag min ånd.

Englenes sødme, af den triste glæde, af de kristne, beskytteren, Herrens jomfrumoder, forstå mig og græd, om de evige lidelser.

Og som mægler har jeg, over for den velvillige Gud, ikke kontrollere mine gerninger, før englene, vær sød, jomfru, hjælp mig hurtigt.

Gyldne tårn, og tolv byer, solbeskinnet trone, kongestol, uforståeligt mirakel, at du nærer Despoten.

Ved vore hellige fædres ønsker, Herre Jesus Kristus, vor Gud, forbarm dig og frels os

Amen.

lille supplikerende kanon pdf, lille supplikerende kanon simonepetra, lille supplikerende kanon oversættelse, lille supplikerende kanon uden præst, supplikerende kanon af Jomfru Maria, hvornår læser vi bønfaldet, bøn til Jomfru Maria om sundhed, bønner den femtende august , supplikerende kanon til Jomfru Maria, supplikatorisk kanon af Jomfru Maria cd , stor supplikatorisk kanon med oversættelse, Lille og stor supplikatorisk kanon, Lille supplikatorisk kanon af Jomfruen, DEN STORE GERONTIKON, Lille og Store Supplikerende kanon, LILLE OG STORE supplikatoriske kanon , Lille supraplikativ kanon, den supraplikative kanon, sang under alle omstændigheder og omstændigheder og i sjælesorg, under alle omstændigheder og i sorg, min en t