Sankt Siluanos af Athonites morgenbøn. 1

Sankt Siluanos af Athonites morgenbøn. 1

Evige Herre, Skaber af svar, som kaldte mig til dette liv af Din uransagelige godhed, giv mig nåde Dåb og Helligåndens segl, den, der smykker med sit begær, søger Dig, den eneste sande Gud, lyt til min bøn.

Min Gud, jeg har intet liv, lys, glæde, visdom, styrke uden dig. Men du fortalte det til dine disciple.

Uanset hvad du beder om i bøn, i tro, får du.

Hvorfra jeg vover at påkalde dig Rens mig fra al forurening af kød og ånd. Han lærte mig at bede. Velsign i dag, at du begunstiger mig, din uværdige tjener.

Tilfreds med kraften i din nåde taler du konstant og arbejder hen imod din ære i ånd renhed, ydmyghed, tålmodighed, kærlighed, venlighed, fred, tapperhed og visdom, må din allestedsnærværelse være sikret.

Herre Gud, vis mig din viljes vej i din uendelige godhed og tillad mig at vandre foran dig uden synd.

Hjertekendende Herre, Du kender al min fattigdom, Du kender min blindhed og uvidenhed, Du kender min sjæls ustabilitet og korruption.

Men hverken smerten eller smerten, egoet sker i hemmelighed for Dig.

Hør min bøn og lær mig med din Helligånd, hvordan jeg går.

Forlad mig ikke, så min fordærvede vil føre mig til andre stier, men bring mig med kraft tilbage til dig.

Giv mig, ved din kærligheds kraft, fiks mig i det gode.

Beskyt mig mod ethvert ord eller gerning, der ødelægger sjælen, fra enhver indre og ydre bevægelse, der ikke er behagelig for dig og skadelig for min bror.

Lær mig, hvordan jeg skal se, og hvad jeg skal synge.

Hvis din vilje ikke bliver besvaret, så giv mig en ånd af fredelig stilhed, medlidenhed og sikkerhed for min bror.

Lov mig i dine buds trængsel, og indtil mit sidste åndedrag tillad mig ikke at afvige fra lyset af dine forskrifter, før de bliver den eneste lov for hele min eksistens, timelig og evig.

Må Gud forbarme sig over mig. Forløs mig fra min sorg og elendighed og skjul ikke frelsens vej for mig. I min dårskab, Gud, for dine mange og store gerninger, idet jeg kender min ondskab, svaghed og ondskab, råber jeg til dig: forbarm mig over mig.

Afvis mig ikke fra dit ansigt på grund af min arrogance.

Giv og forøg i mig den uværdiges magt til at elske dig, efter dine befalinger, af hele mit hjerte, af hele min sjæl, af hele mit forstand, af hele min styrke og af hele mit væsen. Ja, Gud, undervis med retfærdig dom og kundskab om din Helligånd.

Lad ham kende din Sandhed, før han sender mig ud af dette liv.

Forlæng mit livs dage, indtil jeg tilbyder dig sand omvendelse. Vend ikke tilbage til mig på halvdelen af ​​mine dage, ikke mens mit sind er forblændet.

Og når du ønsker, at mit livs afslutning skal komme, så spå om døden for mig, så min sjæl kan være rede til at møde dig. Vær med mig, Herre, i den frygtelige time og giv mig glæden ved din frelse.

Rens mig fra al åben og hemmelig synd, fra al uretfærdighed gemt i mig og giv mig en god undskyldning før Dit frygtelige skridt.

Gud, efter din store barmhjertighed og din umådelige næstekærlighed, lyt til min bøn."

Daglig morgenbøn, Kraftig morgenbøn, Morgenbøn pdf, Morgenbøn derhjemme, morgenbøn for angst, bøn for sundhed, Morgenbøn optina, Lille bøn, ortodoksionline ORTHODOXIA Ortodoksi, BØN Den Store Doxologi, morgenbøn i skolen, skat af varer og, af sandhed overalt, MORGENBØN Den Store, MORGENBØN Den Store Doxologi, FØR MÅLTIDET Eukaristi, Foreløbig Morgenbøn, Himmelsk Konge Bed for det, himmelsk Bed om Ånden, allestedsnærværende af sandhed, sponsor kom og tabernakel, rens os for alle